По стъпките на народните мъдрости до лековита

Лековита – наша сбъдната мечта. Всяка постигната цел в живота и сбъднато желание е щастие. Така се чувствахме, когато създадохме Лековита. Това не е просто бранд, който цели да продава билкови смеси, помагащи при различни проблеми. Това е история. Със създаването на Лековита имаме за цел да оставим нещо на нашите деца от познанията на един велик човек. Ще ви потопим в света на Георги Господинов. Един на пръв поглед обикновен човек, по образование доктор, любящ баща и дядо. Да, това са достатъчно причини да наречем човека велик. Но как бихте нарекли вие човек, който през целия си живот се е отдал на идеята да помага на хората. Хора от цяла България се допитват до него в търсене на лек. От 1971 година Господинов намира смисъл в билкосъбирането и билколечението. Създавайки билкови смеси, през годините е помогнал на стотици души да намерят доброто състояние на духа. От 49 години Георги Господинов събира мъдростта на народа, съчетавайки я със съвременната фитотерапия и медицинските си познания.

Георги Господинов е човек, който не прави компромис с качеството. Всяка една билка се събира в най-подходящите време от деня. Грижливо се преработва и стига до хората в екологична опаковка.
Това в което доайенът вярва е, че силата на природата се крие точно в билките. С познанията, които има е създал билкови смеси, които са лек при различни проблеми, от които хората страдат. Висок холестерол, високо кръвно налягане, диабе
т са само част от лековитите билкови смеси.

За нас, децата на Георги е мисия да запазим и предадем знанията на нашия баща и дядо. Всяка една от билковите смеси на Лековита е съчетание на медицински познания, народна мъдрост и любов. Лековита стига до вас по модерен начин, но крие в себе си древни тайни и мъдрости предавани през поколенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *